Dronningen konferanse og selskapslokale

Dronningen er en historisk møteplass for den kresne - i hjertet av Oslofjorden. Dette flotte lokalet er Kongelig Norsk Seiforening sine klubblokaler – noe både location, dekor og interiør bærer preg av. 

Du opplever ikke byens larm selv om Dronningen Konferanse og Selskapslokaler kun ligger ca 10 minutter unna Oslo Sentrum – både med bil, båt eller buss. 

Parkering i Huk Aveny.

GodtSelskap AS – som drifter Dronningen på vegne av KNS – ønsker å gi også næringslivet mulighet til å benytte denne fantastiske lokaliteten både til kurs, møter, konferanser, seminarer og ellers alle andre anledninger dere som bedrift har behov for å arrangere.

På Dronningen sin enorme og flotte terrasse kan det nytes både lunsj – noe godt i glasset og ellers hva dere måtte ønske - og den spektakulære utsikten over både Fram og Kon-Tiki, Holmenkollen, Nesoddtangen, Ekeberg, ” Kongen” og ikke minst Oscars Hall tar pusten fra de fleste. I tillegg har vi et kjøkken vi er svært stolt av og et lokale som skaper en avslappet atmosfære for alle deltagere. Vi tilbyr konferanser og seminarer i et vakkert miljø – utenfor stress og innenfor allfarvei. I spisesalen kan vi servere bankett for 100 personer på 8-manns bord.

 


Heldagseminar Dronningen:

Ankomst Dronningen til kaffe, te frukt og isvann

Møte/ seminar

Varm lunsj serveres med brød og salat

Møte/ seminar

Kake og kaffe pause

Møte/ seminar

Avslutning – omrigg – dekking av bord

 

Velkomstdrink – mingling (drikke medbringes eller egen avtale)

Til bords til en bedre 3 retters middag

Kaffe

Avslutning

 

Kr 1.500,- pr pers inkl. mva

Minimum 40 personer

(for selskaper under 40 personer kommer det ekstra kr 4.500,- for kokk – det må lages egen avtale)


Alle priser er inkl mva

Leie av Dronningen er inkludert i prisen

Forslag til 3-retters meny:

Hummerbisque



Hjemmelaget fra bunnen med hummerkjøtt og creme fraiche.

Brennes av med Cognac. En himmelsk opplevelse!
Indrefilét av Okse
Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk.
Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Rødvinsaus og Anna poteter
Lemon Posset
Frisk sitron krem toppet med havreflarn crust.
Serveres med friske bær

For kun dagseminar/ konferanse: ta kontakt for egen avtale:
dronningen@kns.no eller tlf: 91131835