Til champagnen

 

Eksotisk fruktoppsats
3 etg fruktoppsats med blanding av eksotisk frukt.

Liten: kr 1 155,- (opp til 40 personer)
Stor: kr 1 925,- (fra 40 personer og oppover)

 

Finhakket løk og crème fraiche i terteskjell

med sort og rød kaviar

Kr 45,- / 2 stk pr pers

Bruschetta med skogsoppstuing
Tilsmakt hvitvin, hvitløksost, sjalottløk og frisk persille
Kr 45,- / 2 stk pr pers

Chilimarinert scampispyd
Med koriander, rødløk og hvitløk
Kr 55,- / 1 spyd med 3 scampi pr pers

Rosastekt andebryst
På bruschetta med Cognac- og fikenkompott
Kr 50,- / 2 stk pr pers

Fransk eggekake
Med chevre, artisjokkhjerter, amadinepoteter på sticks med cherrytomat
Kr 45,- / 2 stk pr pers

Minimumsbestilling 40 personer

  

Til kaffe avec

Petit Four i ulike varianter, søte små delikatesser, assortert utvalg:

Fat med 100 stk kr 1 650,- Fat med 150 stk kr 2 250,-

Kaffe

Selges i hele kanner (10-12 kopper pr kanne)

Det faktureres for det antall kanner dere drikker - kr 200,- pr kanne

Til drinken

Snacks - assortert utvalg med blant annet nøtter, chips og saltstenger

Kr 35,- pr pers

 

Nattmat

Wienerpølser med tilbehør Kr 80,- pr pers

Hjemmelaget Betasuppe Kr 130,- pr pers 

 

Forretter

 

Grønne asparges med fritert serranoskinke

Serveres med Chevre, ovnsbakte tomater og sherryvinaigrette

Kr 149,-

 Grønne asparges med fritert serrano

Hvitløkgratinert sjøkreps

Serveres på salat med bringebærvinaigrette.

Kr 170,-

 

Hummerbisque

Hjemmelaget fra bunnen med hummerkjøtt og crème fraiche, brennes av med cognac. En himmelsk opplevelse!

Kr 165,-

 

Grillede kamskjell

Serveres med lune asparges, sautert sopp og løk, og naperes med sauternesjy

Kr 155,-

 Grillede kamskjell

Ovnsbakt breiflabb-tournedos

Serveres med fransk inspirert ratatouille

Kr 159,-

 

Røkelaksmousse

På en seng av frisk salat med tyttebærvinaigrette

Kr 149,-

 


Mellomretter

 

Andelevermousse med portvin

Serveres på salat med tranebærvinaigrette

Kr 149,-

 

Kamchatka-krabbe

Kongekrabbe tilsmakt chili, lime og ingefær. Serveres med mango og granateple.

Kr 179,-

 

Italiensk ostetallerken

Tallegio og Gorgonzola Dolce

Serveres med honningstekte valnøtter. Kr 149,-

 

Hovedretter

 

Stekt kveitefilet

Serveres med blomkål, broccoli og kraftig rødvinssaus.
Garneres med sprøstekt bacon, kapers, sort oliven og hvitløkspotetmos.

Kr 345,-

 

Rosastekt andebryst

Serveres med en blanding av råstekte poteter, sopp og løk stekt i andefett
Smørdampet haricot vert og balsamicosjy

Kr 345,-

 

Timianbakt svin indrefilet

Serveres med ristet skogsoppsymfoni og smørdampet asparges.
Balsamicosjy tilsmakt bringebær og persillestekte Amandine-poteter
Kr 295,-

 

Lammefilet

Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Kremet hvitløksaus og Anna poteter

Kr 340,-

 

Indrefilet av okse

Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Rødvinsaus og Anna poteter
Kr 345,-

 

Ytrefilet av hjort

Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Portvinsaus og Anna poteter
Kr 355,-

  

Desserter

 

Frisk ananas-carpaccio

Med koriander-juice og sitronsorbet

Kr 145,-

 

Sjokoladetrio-Shot

Sjokolademousse på en kraftig konfektkake serveres med sjokoladeanglaise i shotglass og en forfriskende
appelsin- & bringebærsalat marinert i likør

Kr 155,-

 Sjokoladetrio

Pernodmarinert kiwi

Kiwi marineres i 2 døgn i Pernod. Serveres med kokos sorbet

Kr 145,-

 

Pasjonsfruktfantasi

Pasjonsfruktmousse sprayet med hvit sjokolade og sjokoladekant, fylt med bringebærterinne på gulrotkakebunn

Kr 155,-

 Lemon Posset

Frisk deilig sitronkrem serveres i coctailglass - toppes med  havreflarn crust og friske bær

Kr 140,-

Sjokoladefondant

"Lun og rå" sjokoladekake rett fra ovnen - serveres med bringebærsorbet

Kr 155,-

 

 

Buffeter

 

Dronning-buffet I 

Hvitløksgratinert Fersk Sjøkreps

½ sjøkreps gratineres i ovn med hjemmelaget hvitløkssmør

Ristede Kamskjell

Serveres på en seng av sautert spinat og sjampinjonghatt

Sterke Kreolsk Scampi

Stekes hardt i ovn i en kraftig tomatsaus med chili, hvitløk og grønnsaker

Rosastekt Andebryst

Lunt andebryst i skiver med fiken

Timianbakt Svin Indrefilét

Serveres med bringebær -og balsamicosirup

Stekt Kyllingbryst

Kyllingbryst i strimler med asiatisk vri

Amandine Poteter

Amandine poteter stekes med hvitløk og persille

Tomat og Mozzarella Salat

Serveres på fat med frisk basilikum

Assorterte Oliven

Blandet oliven på fat

Ceasar Salat

Salat med brødkrutonger, Ceasar dressing og revet parmesan

Brød og Aïoli

Ferskt brød serveres med hjemmelaget hvitløksmajones

Mørk Sjokolademousse

Med friske bær - på mandelbunn

 

Kr 555,- pr pers

Minimumsbestilling 40 personer

 

Dronning-buffet II

Hvitvinsdampet blåskjellsuppe
med hvitløk og juliennegrønnsaker

Røkelaksmousse
på bruschetta med svart kaviar

Kongereker
stekt i olje og hvitløk - med paprika og koriander

Urtestekt kyllinglår
marinert og bakt i ovn

Ovnsbakt svinefilet
med syltet rødløk

Helstekt indrefilet av okse
av okse med ristet skogsopp

Gratinert blomkål
med bechamelsaus og sprøstekt bacon

Timianbakte poteter
med havsalt og olivenolje

Chèvresalat
med artisjokkhjerter, aspargesbønner og Dijonvinaigrette

Tomat og ruccula salat
med balsamico eddik og knust hvitløk

Ferskt brød og aïoli

Valgfritt med eller uten ostefat:
Assorterte oster, frukt og kjeks

 

Kr 515,- med ostefat pr pers

Kr 485,- uten ostefat pr pers

 Minimumsbestilling 40 personer

Dronningen buffet III

-Tradisjonelt koldtbord:

Pillede reker
med sitron og majones

Gravlaks
med sennepsaus 

Kalkunbryst
med waldorfsalat

Røkelaks
med  eggerøre 

Varme kyllinglår
marinert i olje med urter

Hjemmelagde karbonader
med stekt løk

Roastbeef
med remulade

Spekematanretning
med eggerøre

Dansk leverpostei
lunet med bacon og stekt sopp

Blandet grønn salat
med vinaigrette

Ovnsbakte poteter
med persille og hvitløk

Godt brød og smør

 Kr 425,- pr pers

 Minimumsbestilling 40 personer (minimum 30 ved konfirmasjon på søndager)

Dronningen buffet IV - Skalldyrsmeny

Grønnskjell
Pestomarinert

Kamchatka-krabbe
hvitløksgratinert

Scampi
stekt i olje og hvitløk - med paprika og koriander

Krabbeklør naturelle
med urtedressing Hvitvinsdampede blåskjell med juliennegrønnsaker Kamskjellsalat med sautert spinat, frisk asparges og hvitvinsaus

Hvitvinsdampede blåskjell
med juliennegrønnsaker 

Kamskjellsalat
med sautert spinat, frisk asparges og hvitvinsaus

Frisk grønn salat

Ferskt brød Majones Aïoli

 Kr 545,- pr pers

 

Dronningen Buffet V – Øya Buffet

 

Sotet laksefilet med sitron og creme fraiche dressing

Chilimarinert Scampi med chili, hvitløk og paprika

Urtemarinert kyllinglår

Pasta med bacon og sort oliven i tomatsaus

Timianbakt svin ytrefilet 

Båtpoteter med rosmarin og hvitløk

Tomatsalat med rødløk og balsamico vinaigrette

Frisk salat med vinaigrette

Brød og Smør

Kr 425,- pr pers

 

Minnesamvær

For minnesamvær, ta kontakt for egen avtale.

Forespørsel/ Booking: dronningen@kns.no

Alle priser er inklusive 25% mva

 

 

VELKOMMEN TIL DRONNINGEN